Verwarming

In Nederland is een degelijke verwarmingsinstallatie onmisbaar. Dankzij de technologische ontwikkelingen bent u tegenwoordig niet langer meer gebonden aan een energievretende kachel, maar heeft u de keuze uit verschillende soorten duurzame manieren van verwarmen. 

De mogelijkheden

De meeste huishoudens zijn voorzien van een CV-ketel en de bijbehorende radiatoren. Echter ontdekken steeds meer mensen de voordelen van wand- en/of vloerverwarming. Dergelijke installaties zorgen niet alleen voor een aangenamer binnenklimaat, maar ook voor een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Een andere duurzame optie, waarmee u eveneens een mooi rendement kunt behalen, is de installatie van een pelletkachel. Ook kunt u overwegen uw huidige CV-installatie te laten optimaliseren, zodat deze zuiniger omgaat met energie.  

Onze diensten

Gotink Installatie kan u, als specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties, informeren over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies, en kunnen wij de plaatsing van de betreffende verwarmingsinstallaties voor u verzorgen.

Gotink Installatie is gevestigd in Hengelo (Gld.) maar we leggen complete verwarmingsinstallaties aan in de gehele Achterhoek zoals in Lochem Vorden, Doetinchem, Zelhem en Zutphen.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van verwarming, neemt u dan contact op met Gotink Installatie. Wij zijn u graag van dienst! 

Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl