Diensten

Elektra

Een degelijke en veilige elektriciteitsinstallatie is belangrijk. Tenslotte zijn we tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van elektriciteit! Zonder elektriciteit hebben we geen verlichting, geen warm water, geen verwarming, en kunnen we ons werk niet doen. Gotink Installatie is een specialist... Lees verder.

Sanitair

Gotink Installatie is dé specialist voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van sanitair en tegels. Op deze pagina informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.  Reparaties Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met reparatiewerkzaamheden op... Lees verder.

Verwarming

In Nederland is een degelijke verwarmingsinstallatie onmisbaar. Dankzij de technologische ontwikkelingen bent u tegenwoordig niet langer meer gebonden aan een energievretende kachel, maar heeft u de keuze uit verschillende soorten duurzame manieren van verwarmen.  De mogelijkheden De... Lees verder.

Duurzaam

De stijgende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Feit blijft dat traditionele energiebronnen nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn, en de hoge... Lees verder.

Loodgieterswerk

Het correct functioneren van onze sanitaire installaties, waterleidingen en rioleringen is van essentieel belang. We staan er doorgaans niet bij stil… tot het moment dat er een storing optreed en u de hulp van een loodgieter in moet schakelen! Gelukkig kunt u ook voor deze werkzaamheden... Lees verder.

Dak- en Zinkwerk

Heeft u recentelijk nog gekeken naar de staat van uw dak- en zinkwerk? Wat is de laatste keer dat er onderhoud is gepleegd aan uw dak? Gotink Installatie kan u van dienst zijn met alle denkbare dakgerelateerde klussen. Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Lees verder.

Service & Onderhoud

Voor het behoud van de installaties en de hierbij behorende veiligheid is het raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Tijdens het onderhoud wordt er door een specialist gekeken naar storingen en kleine defecten, na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer zeker van een... Lees verder.

Comfort sanitair

Lees verder.

Overige diensten

Lees verder.

Wand- & vloertegels

Nieuwe vloertegels en/of wandtegels geven uw badkamer en/of toiletruimte een compleet nieuwe uitstraling! Of u nu van plan bent uw badkamer geheel te renoveren, of liever eerst wat inspiratie op wilt doen, bij Gotink Installaties in Hengelo Gld. bent u aan het goede adres! Lees verder.

Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl