Elektra

Een degelijke en veilige elektriciteitsinstallatie is belangrijk. Tenslotte zijn we tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van elektriciteit! Zonder elektriciteit hebben we geen verlichting, geen warm water, geen verwarming, en kunnen we ons werk niet doen. Gotink Installatie is een specialist als het aankomt op elektrotechniek. Graag informeren wij u over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van elektra.

Onze diensten

Of het nu gaat om het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars, het onderhouden van verlichtingssystemen, het doen van aanpassingen bij renovaties, het (bij)plaatsen van een groepenkast, het aansluiten van een intercomsysteem, het installeren van noodverlichting of het installeren van zwakstroominstallaties, sterkstroominstallaties of krachtstroominstallaties, Gotink Installatie staat voor deze en meer diensten voor u klaar.  

Veiligheid

Als het op elektra aankomt, dan dient de veiligheid prioriteit te hebben. Alle installaties worden door ons uitgevoerd conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en bent u altijd verzekerd van een veilig werkende elektriciteitsinstallatie. En dat is wel zo’n prettig gevoel! 

Meer weten?

Heeft u vragen over onze diensten met betrekking tot elektra? Of wilt u een elektriciteitsinstallatie laten plaatsen, maar weet u niet welke elektriciteitsbehoefte u nodig heeft in uw woning of bedrijfspand? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zijn u graag van dienst! 

Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl