Sanitair

Gotink Installatie is dé specialist voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van sanitair en tegels. Op deze pagina informeren wij u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. 

Reparaties

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met reparatiewerkzaamheden op het gebied van sanitair, dan bent u bij Gotink Installatie aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, het monteren van een douchecabine of badkuip, of het repareren van een kapotte leiding, u kunt voor alle sanitaire reparaties bij ons terecht. Zowel kleine als grote klussen! 

Renovatie

Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus, maar in veel gevallen wel aanzienlijk voordeliger dan wanneer u alles nieuw zou plaatsen. Gelukkig zijn er tegenwoordig volop mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling te geven zonder dat alles vervangen hoef te worden. 

Dat gezegd dient u er wel rekening mee te houden dat dergelijke renovaties de nodige kennis en ervaring vergen. Wanneer sanitaire voorzieningen niet op de juiste wijze aangesloten worden kunt u hier nog jaren lang problemen aan overhouden. Het is dan ook aan te raden om voor dergelijke werkzaamheden altijd een specialist in te schakelen. Als erkend installatiebedrijf is Gotink Installatie gespecialiseerd in het renoveren van sanitaire voorzieningen. We zijn u dan ook graag van dienst!

Nieuw sanitair

Wanneer u een nieuwbouw woning koopt, kan het zijn dat u zelf mag beslissen hoe uw sanitaire ruimtes eruit komen te zien. Dat is gunstig, want u kunt dan eindelijk de badkamer en het toilet van uw dromen realiseren! Ook hierbij kan Gotink Installatie u bijstaan; wij kunnen u voorzien van een deskundig advies, en indien gewenst ook de installatie van de betreffende sanitaire voorzieningen verzorgen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze diensten en producten op het gebied van sanitair en tegels, neemt u dan gerust contact op met Gotink Installatie. We helpen u graag! 

Wij zijn gevestigd in Hengelo (Gld) maar werkzaam in de gehele Achterhoek zoals in Zutphen, Vorden, Lochem, Zelhem en Doetinchem.

Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl