Loodgieterswerk

Het correct functioneren van onze sanitaire installaties, waterleidingen en rioleringen is van essentieel belang. We staan er doorgaans niet bij stil… tot het moment dat er een storing optreed en u de hulp van een loodgieter in moet schakelen! Gelukkig kunt u ook voor deze werkzaamheden terecht bij Gotink Installatie. 

Onze diensten

Of het nu gaat om het aanleggen, vervangen, onderhouden of repareren van riolering, waterleidingen, een gasleiding of een sanitaire installatie, de vakmannen van Gotink Installatie draaien voor geen enkele klus hun hand om. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het aanleggen van een complete badkamer, u bent bij ons altijd verzekerd van loodgieters die over de benodigde expertise beschikken om tot het gewenste resultaat te komen. 

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat wanneer er geen waterdoorstroming mogelijk is. Dit gebeurd bijvoorbeeld in situaties waarbij een sanitaire voorziening langere tijd niet is gebruikt, of bij een verwaarloosde verstopte afvoer. De Legionella bacterie verspreid zich via kleine waterdruppeltjes. Wanneer deze druppeltjes ingeademd worden, loopt u het risico op Legionella besmetting. Dit kan zich uiten in een relatief onschuldige vorm van Pontiac koorts, maar ook in de zogeheten veteranenziekte, welke fatale gevolgen kan hebben. Dit dient uiteraard voorkomen te worden, en daarom is Legionella preventie ook zo belangrijk. 

Is er een sanitaire voorziening gedurende langere tijd niet gebruikt, of twijfelt u over de veiligheid van uw watersysteem, neem dan het zekere voor het onzekere en laat Gotink Installatie een Legionella onderzoek uitvoeren. 

Meer weten? 

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van loodgieterswerk, dan kunt u het contactformulier invullen. Indien er dringend iets gerepareerd dient te worden, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem zo spoedig mogelijk verholpen wordt. 

Ons werkgebied betreft de gehele Achterhoek zoals Zelhem, Doetinchem, Vorden, Ruurlo en Zutphen.

Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl