Dak- en Zinkwerk

Heeft u recentelijk nog gekeken naar de staat van uw dak- en zinkwerk? Wat is de laatste keer dat er onderhoud is gepleegd aan uw dak? Gotink Installatie kan u van dienst zijn met alle denkbare dakgerelateerde klussen. Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, of het reinigen van uw dakgoot, onze specialisten zijn u graag van dienst. 

Dakbedekking

Gotink Installatie is als ervaren dakbedekkingsbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, EPDM daken, bitumineuze daken en uiteraard het bijbehorende zinkwerk. Is het dak van uw woning aan vervanging toe? Of moet uw nieuwbouwwoning voorzien worden van dakbedekking? Wij staan voor u klaar!

Reparaties

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn, maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan een kleine lekkage uitmonden in een grote beschadiging, met alle gevolgen van dien. Voorkom waterschade en laat Gotink Installatie uw dakreparaties uitvoeren. 

Onderhoud

Uw dak moet het hele jaar door flink wat doorstaan. Regen, wind, hagel, sneeuw, kou, hitte... Slijtage is simpelweg onontkoombaar. Het is daarom erg belangrijk om geregeld onderhoud te laten uitvoeren. Dit geldt zowel voor uw dakgoten als voor het dak zelf. jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt dat beschadigingen en slijtage worden voorkomen, en de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van dak- en zinkwerk, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie! 

Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl