Vloerverwarming

Vloerverwarming

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vloerverwarming ten opzichte van een conventionele CV-installatie. Gotink Installatie informeert u graag over de werking en de voordelen van vloerverwarming. 

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Wanneer u kiest voor vloerverwarming als hoofdverwarming, dus wanneer alle warmte in huis in zijn geheel wordt opgewekt door vloerverwarming, dan beginnen we met het aanleggen van kunststof leidingen onder uw vloer. Deze leidingen worden via een zogeheten verdeelunit aangesloten op het waternetwerk. De verdeelunit, die u kunt zien als de regelaar van het systeem, is voorzien van een pomp die het water door de leidingen heen pompt, en een thermostaatkraan. De thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water dat onder uw vloer door stroomt niet te heet wordt. Indien de temperatuur van het water te hoog wordt, wordt het automatisch gemengd met het koudere retourwater. Op die manier wordt voorkomen dat uw vloer beschadigd. 

Waarom vloerverwarming?

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte. Hierdoor wordt uw woning op een gelijkmatige manier verwarmd, wat veel aangenamer aanvoelt. Ook is het mogelijk om met vloerverwarming een constante temperatuur te realiseren, waardoor het comfort in huis merkbaar wordt verhoogd. Echter is er, behalve een aangenamer binnenklimaat, nog een goede reden om over te stappen op vloerverwarming; vloerverwarming levert een hoog rendement op, wat betekent dat u minder energie verbruikt. En een lage energierekening is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van vloerverwarming, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie! Wij u eenvoudig laten zien hoe vloerverwarming precies werkt, en op basis van uw huidige energieverbruik de besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen. 

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl