Over ons

Over ons

Gotink Installatie is een modern en veelzijdig installatiebedrijf uit Hengelo Gld. We zijn actief in de gehele Achterhoek zoals in Zutphen, Lochem, Vorden, Zelhem, Doetinchem maar ook buiten de Achterhoek realiseren we projecten.

Ons bedrijf realiseert alle soorten installaties; van gas, water en centrale verwarming tot aan elektra en airconditioning. Of het nu gaat om het plaatsen van een buitenkraan, een renovatie of een nieuwbouwproject: wij zijn uw partner.

In onze moderne showroom is alles te vinden op het gebied van wellness en comfort. Denk hierbij aan een zeepbakje tot en met de complete badkamer. Het installatiebedrijf heeft in het assortiment ook sauna’s, infrarood-cabines, natuurstenen en keramische woonkamervloeren. De installatieshop en afhaalbalie is bestemd voor de handige klusser of doe-het-zelver.

Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een compleet nieuwe badkamer of renovatie en reparatie van een bestaande badkamer. Wij maken van uw badkamer een plek waar u dagelijks kunt genieten.

Badkamertegels bepalen in grote mate de sfeer in de badkamer. Ons installatiebedrijf heeft de juiste tegels om elke gewenste sfeer te creëren; of dit nu modern of klassiek is. Er zijn vele soorten verkrijgbaar, in net zoveel verschillende prijsklassen.

Een CV-ketel moet energiezuinig zijn, uw woning aangenaam verwarmen en voldoende warmwater comfort geven.  Een CV-ketel moet bij een huis en zijn bewoners passen.

Wij helpen u vrijblijvend om het toestel te kiezen dat bij uw woonwensen past. Wij hebben gecertificeerde CV monteurs in dienst en voeren dan ook het keurmerk OK CV.

Airconditioning zorgt voor een aangename en ideale temperatuur. Ook zorgt het voor een lagere relatieve luchtvochtigheid, een gezond binnenmilieu en meer comfort en keuze uit koelen of verwarmen. Steeds meer klanten van ons installatiebedrijf kiezen er daarom voor om een airco in te bouwen.

Een zonneboiler verwarmt koud leidingwater, net als een geiser, elektrische boiler of een combi-ketel. Alleen doet een zonneboiler dat niet met gas of elektriciteit, maar met energie van de zon. Dit ziet u terug op uw energierekening.

Kortom: Gotink Installaties is uw partner!

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl