Verlichting

Verlichting

Binnenverlichting

Voor binnenverlichting kunt u bij Gotink Installatie terecht. We kunnen het licht aanpassen naar de juiste sfeer die u wilt doormiddel van de licht bron te gaan dimmen of schakelen of een andere kleur temperatuur te nemen. Ook kunnen wij u nieuwe armaturen leveren en plaatsen dit alles kan uitgevoerd worden in led verlichting.

Ook kunnen wij lichtbronnen of armaturen leveren die via de smartphone bediend kunnen worden. Wij gebruiken hier voor Ledvance van Osram. Hierdoor kan iedere lamp afzonderlijk van elkaar bediend worden en eventueel in kleur geregeld worden. Wij kunnen u dit bij ons in de showroom demonstren

Buitenverlichting

Voor buitenverlichting kunt u bij Gotink Installatie terecht. Voor wandlampen aan uw woning of gebouw of vrijstaande armaturen in rond om uw huis of gebouw.

We kunnen een tekening van u tuin maken met daar in de armaturen zo dat u beeld krijgt hoe het in u tuin er uit komt te zien. Tevens kunnen wij u advies geven over de armaturen en licht bronnen zo wel als aanleg. De grootst fout die vaak gemaakt wordt is dat men buitenverlichting bij de algemene installatie opzet terwijl zo’n 90 procent van de storing wordt veroorzaakt door de buitenverlichting.

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl