Showroom

Showroom

Wanneer u dan eindelijk de tijd en het budget heeft om uw badkamer of toilet onder handen te nemen, dan wilt u wellicht eerst wat inspiratie op doen. En daarvoor bent u in de vernieuwde showroom van Gotink Installatie aan het juiste adres!

Wat mag u verwachten?

In onze showroom kunt u op uw gemak rondkijken voor badkamermeubelen, wastafels, fonteintjes, toiletmeubelen, douchecabines, baden, baden met een whirlpool systeem, badkamerradiatoren en nog veel meer!  Ook hebben we een ruime keuze aan badkamertegels (zowel vloertegels als wandtegels), douchegoten en andere accessoires. 

Voorbeelden

Natuurlijk, u kunt ook een catalogus openslaan om inspiratie op te doen. Maar laten we even eerlijk zijn, daadwerkelijk in die badkamers staan geeft u toch een veel betere indruk! Alle badkameropstellingen in onze showroom zijn daarom naar reële maten ingedeeld, zodat u een goed beeld krijgt over de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer. Niet alleen op het gebied van sanitaire voorzieningen en badkamermeubilair, maar ook op het gebied van bouwkundige mogelijkheden en verschillende interieurstijlen. 

Wij hopen u graag spoedig te mogen verwelkomen in onze showroom!

Gotink Installatie
Molenenk 6
7255 AX, Hengelo Gld.

Openingstijden showroom

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Wij zijn gevestigd in Hengelo (Gld.) maar wij installeren badkamers in de gehele Achterhoek zoals in Zutphen, Lochem. Vorden, Zelhem en Doetinchem.

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl