Radiatoren

Wanneer u over een CV-installatie beschikt, dan heeft u natuurlijk ook de bijbehorende radiatoren in huis, welke verantwoordelijk zijn voor de warmteoverdracht. Uit onze ervaring blijkt echter dat veel mensen niet tevreden zijn over hun huidige radiatoren; of de radiatoren functioneren niet naar behoren, of ze hebben niet de gewenste uitstraling. Gotink Installatie vertelt u graag hoe het ook anders kan. 

Waterzijdig inregelen

Worden uw radiatoren slechts gedeeltelijk warm? Duurt het erg lang voordat ze opwarmen? Of worden ze soms veel te heet? Dan is de kans groot dat ook u bij de 75% van de Nederlandse huishoudens behoort waarbij de radiatoren niet goed zijn ingeregeld. Dit probleem is gelukkig vrij eenvoudig te verhelpen. Gotink Installatie kan uw radiatoren waterzijdig inregelen, waardoor ze weer van de juiste toestroom warm water voorzien worden en u weer van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten. Een bijkomend voordeel: waterzijdig inregelen levert ook een mooie energiebesparing op!

Uitstraling

U bent ongetwijfeld bekend met de conventionele, niet al te fraai ogende radiatoren die zich onder raampartijen bevinden. Sterker nog, de kans is groot dat u deze ook in huis heeft. Als radiatorspecialist zien wij vaak situaties waarin men de radiatoren tracht te ‘verbergen,’ bijvoorbeeld door extra lange gordijnen op te hangen. Dit soort ‘oplossingen’ zorgen echter voor een belemmering van de warmteoverdracht. Het kan ook anders! Er zijn tegenwoordig namelijk schitterende designradiatoren verkrijgbaar, in alle denkbare kleuren. Veel van deze designradiatoren lijken in niets op de conventionele radiatoren en kunnen moeiteloos in diverse interieurs geplaatst worden. Door nieuwe radiatoren te laten plaatsen creëert u heel eenvoudig de gewenste uitstraling.

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology 

gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

Waarom kiezen voor een Henrad Premium ECO radiator?

  • Daling van de energiefactuur TOT 10,5 %, Kiwa-gecontroleerd
  • Hogere stralingswarmte TOT 50 %
  • Hogere gemiddelde oppervlaktetemperatuur in de voorste plaat TOT 53 %
  • Behoud van comfortgevoel bij lagere-temperatuursystemen
  • Snellere opwarming TOT 23 %
  • Een daling van het energieverlies door een verminderde straling van de achterplaat TOT 8,8 %
  • Vooringesteld thermostatisch ventiel bespaart TOT 6 %
  • Geschikt voor hernieuwbare energie
  • Ecologische verwarming
  • Links en rechts monteerbaar ventiel

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over het waterzijdig inregelen van radiatoren, of heeft u interesse in één van onze schitterende designradiatoren? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl