CV Optimalisatie

CV Optimalisatie

De meeste huishoudens en bedrijfspanden in Nederland beschikken over een CV-installatie, welke zorgt voor de warmwater voorziening. Dit warme water wordt ook gebruikt om uw radiatoren op de gewenste temperatuur te krijgen. Wat veel mensen niet weten, is dat bij maar liefst driekwart van de gebruikers het verwarmingssysteem niet goed is ingeregeld.

Dit zorgt ervoor dat radiatoren niet goed of slechts gedeeltelijk warm worden, of dat u veel te lang moet wachten tot een radiator eindelijk op temperatuur is. Ook kan het voorkomen dat de radiatoren juist te heet worden. Gotink Installatie kan u als specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties helpen om dit probleem op te lossen. 

Wat houdt dat in, CV-optimalisatie?

Gotink Installatie kan dankzij de huidige technieken snel inzichtelijk krijgen op welk punt in uw verwarmingssysteem de knelpunten liggen. Met andere woorden: op welke plekken een optimale werking wordt belemmerd. Door de belemmeringen te verhelpen en meteen de radiatoren en de CV-ketel op de juiste manier in te regelen, bent u na de CV-optimalisatie weer verzekerd van een goed werkend, veilig en zuinig verwarmingssysteem. 

De voordelen

  • U bespaard 10% tot 15% op uw energieverbruik
  • U heeft uw investering snel weer terug verdiend
  • U geniet van een hoger comfort in uw woning
  • U werkt mee aan een beter milieu

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de besparingsmogelijkheden van CV-optimalisatie? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie! Als erkend installatiebedrijf kunnen wij u binnen enkele stappen een overzicht geven van zowel de mogelijkheden als de te realiseren besparingen.

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl