Waterdicht stucwerk

Waterdicht stucwerk

Waterdicht stucwerk in uw badkamer en/of toilet.

Wij werken met diverse materialen die erg geschikt zijn om de badkamer mee af te werken. Met de producten geschikt voor badkamers kan van een badkamer een mooi geheel worden gemaakt door vloeren, muren en  badmeubelen te voorzien van dezelfde coating. Het kan nagenoeg op iedere ondergrond worden aangebracht, waardoor het niet noodzakelijk is oude materialen te verwijderen. 

Beal materialen in de badkamer

De meeste toepassingen binnen DesignCemento hebben de bijzondere eigenschap dat ze waterdicht zijn. Of eenvoudig waterdicht te maken zijn. Daardoor zijn ze zeer geschikt als stijlvolle en hygiënische wand- en plafondafwerking in (gedeeltelijk) natte ruimtes zoals badkamers, wc's en keukens. DesignCemento is ook zeer decoratief en functioneel toepasbaar op wastafels en in doucheruimten. Het worden ware eyecatchers.

Sfeervol

Regulier stucwerk is mooi, maar in veel ontwerpsituaties zoekt u net die andere look and feel. Ons concept DesignCemento biedt dit. Het omvat diverse vormen van stijlvol, modern, niet-regulier stucwerk die de laatste jaren zijn ontwikkeld. Laat u verrassen door de vele varianten; van betonlook geschikt voor woon- en slaapkamers tot de strakke maar warmere uitstraling die we met Beal Mortex en Microcement kunnen creëren. 

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl