Badkamerinstallatie

Badkamerinstallatie

Het installeren van een nieuwe badkamer is een klus die zeker niet onderschat mag worden. Tenslotte dienen uw sanitaire voorzieningen op de juiste wijze aangesloten te worden, om problemen te voorkomen. Het is dan ook aan te raden om altijd een specialist in te schakelen voor badkamerinstallatie.

Werkzaamheden

Gotink Installatie is een expert op het gebied van sanitair en kan u van begin tot eind bijstaan met de installatie van uw badkamer. Van het slopen en afvoeren van uw oude badkamer tot het (ver)leggen van waterleidingen en afvoerbuizen, en van het opnieuw betegelen van de wanden en vloeren tot aan het ophangen van het laatste accessoire. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van onze badkamerspecialisten bent u met Gotink Installatie altijd verzekerd van vakmanschap.

Ontwerp

Wanneer u het plaatsen van uw nieuwe badkamer of het renoveren van uw huidige badkamer overlaat aan Gotink Installatie, dan kunt u deze uiteraard geheel naar uw eigen voorkeuren invullen. Elke badkamer die wij opleveren is uniek! Wij kunnen bij u langskomen om uw huidige badkamer op te meten en te bekijken of de bouwkundige voorzieningen nog aan de eisen voldoen. Vervolgens maken we samen met u een ontwerp voor uw nieuwe badkamer, waarbij uw behoeftes en wensen uiteraard voorop staan. Uiteraard kunnen we u ook van een gedegen advies voorzien. Zo komen we gezamenlijk tot de badkamer van uw dromen!

Meer weten?

Wilt u meer weten met betrekking tot onze diensten op het gebied van badkamerinstallaties, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie! 

Wij installeren badkamers in de gehele Achterhoek. Van Zelhem tot Vorden en van Doetinchem tot Zutphen!

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl