Radiatoren

Wanneer u over een CV-installatie beschikt, dan heeft u natuurlijk ook de bijbehorende radiatoren in huis, welke verantwoordelijk zijn voor de warmteoverdracht. Uit onze ervaring blijkt echter dat veel mensen niet tevreden zijn over hun huidige radiatoren; of de radiatoren functioneren niet naar behoren, of ze hebben niet de gewenste uitstraling. Gotink Installatie vertelt u graag hoe het ook anders kan. 

Waterzijdig inregelen

Worden uw radiatoren slechts gedeeltelijk warm? Duurt het erg lang voordat ze opwarmen? Of worden ze soms veel te heet? Dan is de kans groot dat ook u bij de 75% van de Nederlandse huishoudens behoort waarbij de radiatoren niet goed zijn ingeregeld. Dit probleem is gelukkig vrij eenvoudig te verhelpen. Gotink Installatie kan uw radiatoren waterzijdig inregelen, waardoor ze weer van de juiste toestroom warm water voorzien worden en u weer van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten. Een bijkomend voordeel: waterzijdig inregelen levert ook een mooie energiebesparing op!

Uitstraling

U bent ongetwijfeld bekend met de conventionele, niet al te fraai ogende radiatoren die zich onder raampartijen bevinden. Sterker nog, de kans is groot dat u deze ook in huis heeft. Als radiatorspecialist zien wij vaak situaties waarin men de radiatoren tracht te ‘verbergen,’ bijvoorbeeld door extra lange gordijnen op te hangen. Dit soort ‘oplossingen’ zorgen echter voor een belemmering van de warmteoverdracht. Het kan ook anders! Er zijn tegenwoordig namelijk schitterende designradiatoren verkrijgbaar, in alle denkbare kleuren. Veel van deze designradiatoren lijken in niets op de conventionele radiatoren en kunnen moeiteloos in diverse interieurs geplaatst worden. Door nieuwe radiatoren te laten plaatsen creëert u heel eenvoudig de gewenste uitstraling.

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar?

De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

 

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over het waterzijdig inregelen van radiatoren, of heeft u interesse in één van onze schitterende designradiatoren? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie! 

Meer informatie over Radiatoren? Neem contact op!
Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl