Pelletkachels

Pelletkachels

Gotink Installatie weet dat u als woningeigenaar uw energiekosten zo laag mogelijk wilt houden. De gasprijzen staan onder druk en zullen eerder stijgen dan dalen. U zoekt oplossingen om minder afhankelijk te zijn van de hoge gasprijs die u betaalt. Pelletkachels zijn één van meest efficiënte technieken om uw energierekening te verlagen én om duurzaam uw woning te verwarmen. 

Wat zijn pelletkachels?

Pelletkachels zijn moderne houtkachels, welke een hoog rendement opleveren en geschikt zijn voor zowel kleine als grote ruimtes. Vaak worden deze kachels geplaatst in de intensievere leefruimtes, dus de keuken of woonkamer. De brandstof die wordt ingezet voor warmteopwekking heten houtpellets. Houtpellets zijn geperste, cilindervormige brokjes hout. Net als bij een Centrale Verwarming stelt u de gewenste temperatuur in op de pelletkachel. Het intelligente toevoersysteem weet hoeveel houtpellets er voor nodig zijn om de gewenste temperatuur te bereiken en voert geheel automatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aan.

Thermorossi

Gotink Installatie is dealer van de meest vooruitstrevende fabrikant op het gebied van pelletkachels. De pelletkachels van Thermorossi zijn uiterst duurzaam en efficiënt. De ideale manier om uw energierekening te verlagen én thuis voorzien te blijven van een aangename temperatuur!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de pelletkachels van Thermorossi, dan kunt u op het logo hiernaast klikken. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen! Gotink Installatie kan zowel de levering als de installatie en het onderhoud van deze pelletkachels verzorgen. 

Wij installeren houtpellet kachels in de gehele Achterhoek. Van Ruurlo tot Zutphen en van Vorden tot Doetinchem!

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09.00 – 17.30
Zaterdag
09.00 - 16:00

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00
© Gotink Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl