Wand- & Vloertegels

Als sanitair specialist gaat Gotink Installatie verder. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor het aanschaffen van nieuwe wand- en of vloertegels voor uw badkamer en toilet.

Merken

Zowel wandtegels als vloertegels hebben een grote invloed op hoe uw badkamer of toilet er uiteindelijk uit komt te zien. En zodra ze eenmaal gelegd zijn, wilt u er natuurlijk de komende zoveel jaar niet naar om hoeven kijken! Voor een optimaal resultaat heeft u kwalitatief hoogwaardige tegels nodig, en daarom biedt Gotink Installatie u een ruim assortiment wand- en vloertegels van bekende Nederlandse merken zoals Sphinx en Mosa, alsmede diverse Portugese en Spaanse merken. Bij Gotink Installatie vindt u ongetwijfeld de juiste tegels voor uw toepassing! 

Tegels leggen

Naast het leveren kunt u ook bij ons terecht voor het leggen van uw wand- en/of vloertegels. Gotink Installatie is niet voor niets hét installatiebedrijf voor uw sanitaire voorzieningen! Het betegelen van een vloer of muur is een specialistische klus die vaak onderschat wordt. Voor onze vakmannen is het echter routinewerk, en zij helpen u dan ook graag met het verwijderen en afvoeren van uw oude tegels en het plaatsen en afwerken van de nieuwe.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten en producten op het gebied van wand- en vloertegels, neemt u dan gerust contact op met Gotink Installatie! 

Wij zijn gevestigd in Hengelo (Gld.) maar aktief in de gehele Achterhoek zoals in Keijenborg, Zutphen, Zelhem, Ruurlo, Groenlo en Vorden.

Meer informatie over Wand- & Vloertegels? Neem contact op!

Bekijk hieronder wat wij nog meer met doen:

Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl