Kinemagic

Vroeger moest een badkamer puur en alleen functioneel zijn. Maar de tijden zijn veranderd, en in deze drukke, hectische maatschappij is er een steeds groter wordende behoefte aan een badkamer die tevens dienen als toevluchtsoord; kortom, een badkamer waar u optimaal van kunt genieten.  

Douchefabrikant Kinedo specialiseert zich al meer dan veertig jaar in het ontwerpen en produceren van badkamers, doucheruimtes en andere sanitaire voorzieningen waarbij comfort en veiligheid samensmelten met de het mooiste design. Gotink Installatie laat u graag kennismaken met Kinedo’s Kinemagic, een unieke collectie van ruime, comfortabele en veilige doucheruimtes.

Series

Kinemagic bestaat uit drie verschillende series:

Essentiel is de meest eenvoudige serie, bestaande uit een douchebak, achterwanden en glaswanden, en voorzien van een antislip behandeling en een ondersteuningsbeugel. De Essentiel serie is de makkelijkste manier om uw bad te vervangen door een ruime doucheruimte; uw bestaande kraanwerk wordt gebruikt, wat een hoop werk scheelt.

De Design serie van Kinemagic is ideaal voor wie speciale wensen heeft op het gebied van ontwerp. U bepaald zelf het type deur, de hoogte van de achterwanden, enzovoorts. Uiteraard wordt de Design serie geleverd inclusief wanden, douchebak en kraanwerk. 

De Serenite serie is geschikt voor wie behoefte heeft aan extra veiligheid tijdens het douchen. Deze serie wordt geleverd inclusief twee ondersteuningsbeugel, een opklapbare douchezitting en een douchebak met antislip behandeling. 

Installatie

Het mooiste van de Kinemagic doucheruimtes is dat ze binnen één dag volledig geïnstalleerd kunnen worden. Uw bestaande inrichting en tegelwerk hoeft niet gesloopt of aangepast te worden, met uitzondering van uw eventuele bad. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Kinemagic doucheruimtes, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie! 

Meer informatie over Kinemagic? Neem contact op!
Copyright Gotink Installatie - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl