Airco

Een gezond en aangenaam binnenklimaat is van essentieel belang. Gotink Installatie informeert u graag over onze diensten met betrekking tot airconditioning. 

Mogelijkheden

Gotink Installatie levert efficiënte airconditioning systemen aan particulieren en bedrijven. Er is voor elke ruimte een geschikt systeem! Er zijn tegenwoordig zelfs installaties verkrijgbaar die in staat zijn om seizoensafhankelijk te functioneren. Met andere woorden: één systeem waarmee u in de winter kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen. Deze systemen kunnen zowel handmatig als elektronisch bediend worden, en zorgen dat u ten allen tijden kunt genieten van een aangenaam klimaat.

Onderhoud

Met de aanschaf van een airconditioning systeem bent u er nog niet; het moet natuurlijk ook onderhouden worden. Het belang van onderhoud wordt helaas vaak onderschat. Er zijn nog altijd veel mensen die gebruik maken van een airconditioning systeem, maar het onderhoud van hun installaties verwaarlozen. Zij zijn zich er echter niet van bewust dat dit risico’s met zich meebrengt; de filters van dergelijke airconditioning systemen dienen regelmatig gereinigd te worden. Gebeurd dit niet, dan zal de lucht in het pand steeds sneller vervuild raken, met als gevolg dat de kwaliteit van de lucht dusdanig slecht wordt dat mensen last krijgen van gezondheidsklachten, zoals problemen met de luchtwegen, keelklachten, hoofdpijn, droge ogen en verkoudheid. Dit kan gelukkig heel simpel voorkomen worden door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Zo blijft u niet alleen verzekerd van een aangenaam klimaat en een goede luchtkwaliteit, maar ook van een installatie die naar behoren functioneert. 

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over de airconditioning systemen die wij leveren? Of wilt u onze hulp inschakelen voor het onderhoud aan uw systeem? Neemt u dan contact op met Gotink Installatie

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
13:30 - 17:30
Di t/m Vr
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Gotink Installatie 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl